Ventspilszinas.lv

Ventspils ziņas mobilajā tālrunī

Viasat satelīts

Viasat satelīts

• Incis / 09.04.2010 13:40

pagaidām skatos TV ar parasto antenu, bet nu sāku domāt, ko darīt pēc 1. jūnija, kad analogo signālu atslēgs. Par virszemes TV atsauksmes no kaimiņiem nav pārāk labas, grūtības uztvert signālu un bilde raustoties. Kabeli ievilkt nevar.. Tad nu metu acis uz Viasata komplektu- arī par to ir dzirdētas sliktas atsauksmes, bet gribēju, lai padalaties pieredzē viasat lietotāji, kā ir ar izmaksām, kanāliem, attēlu.jo tas tomēr tagad liekas labākais risinājums..paldies.

• žanis / 09.04.2010 13:45

neko īsti labu par viasat pateikt nevarēšu, līgums diezgan drastisks, bez jebkādām iespējām lauzt!
    varbūt ir vērts paskatīties lattelecom interaktīvo tv?

• Umberts / 09.04.2010 13:55

Man ir šķīvis piekto gadu, un nesūdzos. Izmaksas ir 9,90 ls mēnesī, kanāli ir daudz ap 80 (sauc zelta pakete), attēls ir ļoti labs. līgums ir tāds āķīgs, bet galvenais ir izlasīt un saprast, par ko maksā. Un vēl tas,ka Viasat ir satelīts, tātad gandrīz100% ir garantija, ka varēsi signālu uztvert.

• ab / 09.04.2010 23:33

Ar Lattelecom virszemes TV problēmas ir TIKAI tad, ja nopērk kaut kādu kreiso dekoderu un uzstāda neatbilstošu antenu. Ja laukos pie veca TV Lattelecom dekoders rāda perfekti, tad arī visur citur būtu jārāda. Galvenai priekšnosacījumi labai bildei - atbilstoša antena, atbildoši novietota, lai varētu labāk uztvert signālu.

• zjumms / 10.04.2010 00:11

nekā. man ir vienam tv dekoderis, otram viasats. antena tā kā jauna lattelecomam,bet perfekti pavisam noteikti nerāda! bilde raustās un iestrēgt ik pa laikam. subitri ļoti nekvalitatīvi. Salīdzinājumam viasatam ir vairāk kanālu un signāls labāk uztverams (nu drošvien tāpēc, ka satelīts)

• ab / 10.04.2010 00:35

Lattelecomam tev nav jāņem 2 gadu līgums, lai dabūtu normālu cenu. Par viasat vajag google.lv palasīt. Retais cilvēks ieteiks viņus ņemt. Viņi čakarē nenormāli klientus.
    Starp citu - ja nedzīvo kaut kur dziļi daudzdzīvokļu namu sētā, tad pamēģini uztvert citu raidītāju. Ja lieto tagad Ventspils raidītāju, tad mēģini uztvert Kuldīgas vai Dundagas. Ja Dundagas lieto, tad mēģini uztvert attiecīgi Kuldīgu vai Ventspili.
    Kāds tev signāla stiprums uzrādās tad, kad raustās bilde?
    man tik tiešām ar lētāko lattelecom dekoderi un vecu TV nav vēl noraustījies un kubiki arī nav

• janism / 10.04.2010 10:53

Piekrītu ab.Dzīvoju Līvu ielā Virszemes TV ar Lattelecom dekoderi,nekādu problēmu,man pat nav jumta antena,bet istabas.Rāda super,sākumā bija bišku ķibeles,kā jaunam projektam,bet tagad perfect...

• Junga / 10.04.2010 22:10

NEIESAKU virszemes tv, ko piedāvā Lattelecom. Attēls ļoti sliktas kvalitātes. Esmu zvanījis uz viņu tālruni 177 vairākas reizes, bet vienmēr atbild, lai restartēju dekoderi. No tā bilde paliek labāka tikai uz kādu stundu, tad sākās vecie niķi.
    Un izmaksu ziņā samaksāju par dekoderi, antenu, viedkarti un uzstādīšanu, Kopā tuvu pie 100 latiem.
    Tāda ir mana pieredze, varbūt kādam noder.

• oks / 10.04.2010 22:46

viasatam nav ne vainas, ja vien kaartigi izlasa ligumu un saprot, ar kadiem noteikumiem ir dariishana. mums pat neko citu nevareja pieslegt pirms 3 gadiem. tagad paradijas virszemes tv, bet paliksim pie viasata, tomer kanalu vairak.

• Girts / 10.04.2010 23:23

Virszemes TV izmaksas:
    Ja vēlies skatities tikai 5 bezmaksas kanālus, tad 40 Ls (dekoders + uzstādīšana)
    Ja vēlies skatīties maksas kanālus, tad 60 Ls (dekoders + veidkarte + uzstādīšana) + 20 Ls (ja nepieciešama antena)
    VIASAT ir diezgan Ok. Uz trim gadiem līgums 3.50 Ls mēnesī. 20 Ls uzstādīšana.
    Vispār vēl ļoti labs variants ir Interaktīvā TV (info - http://www.lattelecom.lv/pakal...e6b8b.html ). Tur vienīgi kopā ar internetu jāņem. Cena no 12.60 Ls mēnesī (20 Mbit/s Optiskais internets + TV - http://www.lattelecom.lv/pakal...5a4ce.html ) - vēl te kruti, ka pirmie 3 mēneši TV abonēšana bez maksas kā arī dekoders un uzstādīšana bez maksas (ja slēdz līgumu uz 24. mēn)

• pece / 11.04.2010 18:06

Ir Ok gan kvalitāte un arī kanāli ir pietiekami daudz. Nekādu problēmu nav un it sevišķi tas piesaista, jo tagad ir iespējams iegūt arī vairākiem televizoriem dekoderi.
    Tā kā esmu apmierināta un nav nekādu problēmu ar servisu!!

• krista / 12.04.2010 13:51

Tā arī neko īsti nesaprotu, kurš piedāvā atlaides, ja dekoderi nepieciešami vairākiem tv. Man pilnīgi pietiktu, ja būtu redzami Latvijas kanāli.

• Trollis / 12.04.2010 16:59

to krista. Ja ir vairāki tv, tad izdevīgāks noteikti sanāk Viasat. Lattelecomam tad ir jāpērk 2 dekoderi, abonēšana arī nemainās. Viasatam tomēr tehnika nāk par brīvu, pieslēgšana otram tv arī bez maksas. Pašam ir tv katrā istabā, pirms mēneša pieslēdzu un uz akciju tieši notrāpīju. paskaties viņiem mājaslapā.

• Girts / 12.04.2010 20:19

Tieši par VIASAT akciju - http://viasat.lv/pakalpojumi-un-cenas/viasat-twin/ . Pirmie 3 mēneši ir bezmaksas pēc tam par otru TV jāmaksā papildus 4.90 Ls/mēn.

• Girts / 12.04.2010 20:58

Vienīgi tā cena ir diezgan paliela VIASATAM pēc tam. Ja ņemsi ar Sudraba paku, tad 7.90 Ls + 4.90 Ls = 12.80 Ls, ja ar zelta tad 15.50 Ls + 4.90 Ls = 20.40 Ls
    Vēl tas variants par Interaktīvo TV nav slikts - http://www.lattelecom.lv/pakal...e6b8b.html tur papildus par otru TV jāmaksā mēnesī 3.63 Ls. + vēl tāds, ka šeit it vairāk kanālu un arī pirmie 3 mēneši bez maksas.

• acīgais / 13.04.2010 01:06

Girts, tagad ir viņiem arī tāds komplekts- pirmos 3 mēnešus maksā 3,50Ls, pēc tam izvēlies paketi,-> zelta 9,90ls, sudraba 7,90ls vai starta 3,50ls. vispār jāseko līdzi tām akcijām, ja grib ņemt, savādāk sanāk pārmaksāt.

• Zumm / 13.04.2010 18:09

Kas man Viasatā ļoti, ļoti patīk, ir kanāls VSB. Latviešu valodā un rāda tādas pārraides sportā, ko nekur citur neatrast.

• Ita / 14.04.2010 18:58

Ar Viasat jāuzmanās, jo ik pa laikam rēķinā parādās dažādi papildus pakalpojumi par kuriem jāmaksā. Viss ir labi tikai līdz brīdim, kad paraksti līgumu. Un pat pēc līguma termiņa beigām, lai to lauztu ir jāiziet vesela birokrātijas virkne. Jāsūta ierakstīta atteikuma vēstule un tamlīdzīgi. Nu un protams cena mainās! Iesaku Lattelecom interaktīvo TV. Tur viss ir korekti un līgums bez āķiem!

• Jancis / 15.04.2010 13:51

Ir jāizlasa līgums kārtīgi, pirms ņemat Viasat. viņiem mājas lapā ir tas līgums. būtībā tas pats, kas arī lattelecomam u.c. operatoriem- līgums laušanas sods, utt. Interaktīvajai tv arī tur viss nemaz nav tik ļoti korekti.
    Viasatam bilde ir patiešām laba, esmu salīdzinajis arī ar citiem operatoriem. Nav tāda kubikošanās, kā virszemes tv .

• Ralfs / 19.04.2010 18:00

piekritīšu Jancim par to līgumu ar Viasatu. Ja jau cilvēks ir tā neapmierināts ar to līgumu, tad kāpēc neko neteica pirms vēl bija nopircis Viasata komplektu? Tas taču ir normāli, ka pirmais tiek izlasīts līgums. Nevajag visā vainot Viasatu, jo bieži vien cilvēki paši vien ir vainīgi, ka neizprot un nepārlasa noteikumu līgumiem.

• specs / 20.04.2010 07:49

Ja ir pieejams majas internets tad- 1.janoperk uztverejs Dreambox( 60Ls), 2.jauzstada SAT antena(15ls), 3. japasauc normals meistars ar kuru var sarunat lai vinsh saliek tik programmu cik gribi, par to bus jamaksa apmeram 5Ls menesi. Ietilpst ap 300 vis labakie kanali turklat visi tulkoti( nu vismaz krieviski).

• Mārtiņš / 07.06.2010 16:21

Mēs ar kaimiņu saderējām - kurš pieslēgs labāku TV - es paņēmu VIASAT, viņš Lattelecom... Vakar viņš man kasti ar alu atnesa, kuru arī idzērām manu TV skatoties! :D

• bezjūtām / 07.06.2010 22:31

Ir jāsaprot,ka viasat ir labs tikai,ja nav PILNĪGI nekādas alternatīvas ;) Par to kantori secinājumus var izdarīt kautvai palasot tādus portālus kā sūdzības.lv vai antireklāma.lv,kā arī pēc tā,ka neatceros nevienu citu lielu operatoru,kam līguma nosacījumus mainīt būtu piespiedis patērētāju tiesību aizsardzības centrs!Sastādīt šādus nedraudzīgus līgumus ir "klientam draudzīgs" tonis?!OK,bilde laba,bet vai tamdēļ piesaistīt sevi neaprēķināmam operatoram uz ilgu laiku...nu nez
    PS,pats esmu viasat klients,bet man ir pagājis obligātais termiņš,tagad apsveru variantus,vai nu speca minēto medus tecināšanu,vai LTC virszemes,bet par to ir dzirdētas sliktas atsauksmes,kas attiecas uz attēla kvalitāti :(

• skatītāja / 09.06.2010 13:49

Man ir Lattelecom un ļoti labi. Runājot par Viasat iesaku palasīt visu (it īpaši mazos burtiņus), jo ir gan vienreizējā pieslēgšanas maksa, tad kartes gada maksa utt.... jā un ja ir pērkons Viasat neiet. Sākumā arī Lattelecom niķojās, bet tagad viņi ir atrisinājuši problēmas. Esmu apmierināta un pat ļoti.

• Ilze / 09.06.2010 22:28

Kā ir ar satelītu vai var uztvert tagad mūsējās lv programmas? Sākumā teica ka varēs kā īsti ir? Nezinu arī nevienu meistaru kurš painformētu. Paši ar saviem spēkiem visu laiku tikām ar satelītu galā!

• Girts / 12.06.2010 17:53

Ilze - LV programmas var uztvert jebkurā vietā Latvijā, bet protams pa maksu!

• bezjūtām / 13.06.2010 13:15

vēl kādam šodien viasucks raustās un "iesalst" ?

• Mārtiņš / 14.06.2010 15:14

Slikti raksta par visiem, pats tomēr lietoju VIASAT un par 3,50Ls mēnesī neko labāku arī nevar vēlēties - bilde ideāla, kanālu arī vairāk nekā Lattelecomam, tiesa ja gribas dokumentālos kanālus skatīties, tad jāņem sudraba pakete, kas ir mazliet dārgāka par 3,50Ls. Bet nu varat paši apskatīt viasat.lv mājas lapā.

• Girt? / 14.06.2010 18:31

Un cik maksaa?

• Una / 16.06.2010 00:09

Manā mājā jau 5 gadus ir viasat un visa ģimene ir ļoti apmierināta. Cik zinu neapmierinātie ir tie, kas negrib rēķinus laikā maksāt, bet tiem nekas un nekur nebūs labi.

• Lolita / 16.06.2010 21:31

Sacenšas nupat ne pa jokam Viasat un telecoms, abiem akcijas par 3.5 mēnesī, abiem minimālais līguma termiņš uz 36 mēnesiem vai 3gadiem, tas jau ir viens un tas pats, arī pieslēgšana abiem par velti, bet .... ir daži knifiņi Lattelecom esošie abonenti var kopumā īrēt ne vairāk kā 2 dekoderus. Jaunie klienti var īrēt vienu dekoderu, pievērsiet uzmanību - īrēt, kad beigsies līgums, dekoderis vairs nebūs jūsu un ja kaut kas ar to būs noticis vajadzēs atmaksāt skādi.

• karīna / 20.06.2010 23:21

Es jau gadiem skatos VIASAT, un nekādu problēmu ne ar kvalitāti, ne maksāšanu. Un piekrītu Unai, ir tādas kategorija cilvēku, kuri paši savus pienākumus nepilda, bet bļauj skaļi un daudz.

• Anete / 26.08.2010 12:26

Mani ļoti apmierina Viasat. ļoti labi cenu piedāvājumi, interesanti kanāli visai ģimenei un galvenais ļoti laba kvalitāte, ko nevarētu teikt par dažu labu citu kompāniju! Iesaku izvēlēties viasat!

• sanita / 30.08.2010 09:48

vislabāk nopirkt dekoderi kas nav piesaistīts nekam, tad pasaukt meistaru kurš uzstāda satalīta antēnu pareizajā virzienā un varēsi skatīties 5LV kanālus daudz krievu , vāciešu austriešu utt. par brīvu.

• Girts / 31.08.2010 15:33

Nekur pa velti nerāda 5 LV kanālus ar satelīta šķīvi.
    Tur vai nu vajag Lattelecom dekoderi - http://www.lattelecom.lv/pakal...2f0d9.html - tad tikai 4 kanāli pa velt.
    Vai arī SAT šķivi un tjuneri (attiecīgi VIASAT)

• Sat TV uzstādīšana Ventspilī / 12.09.2010 12:12

Viennozīmīgi ir labākais risinājums uzstādīt dekoderi (Vai nopirkt jaunu TV) LV kanāliem un uzlikt SAT TV uz NTV+ http://www.lyngsat.com/packages/ntvplus36.html. Ja kāds vēlas konsultāciju tad droši rakstiet!

• Sat TV uzstādīšana Ventspilī / 12.09.2010 14:54

Nez kāpēc manu komentāru atzina par aizdomīgu!?
    Par to ka uzrakstīju ka pakonsultēšu ja nepieciešams? Es neesmu piedāvājis ko pirkt no manis! Dīvains portāls!

• Sat TV uzstādīšana Ventspilī / 12.09.2010 14:57

Domāju ka cilvēks par to 5Ls mēnesī ir domājis pareizi! Sanita jau rakstīja ka jānopērk dekoderis un vēl papildus SAT. Tad arī būs bezmaksas LV kanāli + arī daudz bezmaksas un ja ir vajadzība tad arī maksas kanāli par pieņemamu cenu.

• marcis / 13.09.2010 00:49

komantāru pārbaude notiek automātiski, pēc tam portala administrators apskatās un izvēlas aizdomīgos publicēt vai nē.

• Čība / 20.09.2010 18:24

Pēc tam, kad esmu redzējusi, kā manai māsīcai laukos iet ar to dekoderi, saku, ka nekas labas tas nav - raustās, kavējas skaņa. Man pašai Viasat - tas neraustās un neko nekavē. Plus, māsīcai bieži sanāk zvanīt uz to 177, visu laiku k-kas tizls atgadās ar to TV, man šādu problēmu nav. Tad nu secinājumus izdariet paši... ;)

• OSKARS / 21.11.2010 10:20

MAN VIASAT IR TRĪS GADUS,RAIDĪT JAU RAIDA LABI,BET CENU ZIŅĀ DĀRGS,MAN IR ZELTA PAKA-TUR IR DAUDZ KANĀLU,BET PUSE MAN LIEKA.DRĪZ MAN BEIDZAS LĪGUMS UN ES NOLĒMU NEPAGARINĀT.PĀRIEŠU UZ LATELEKOM,VIRZEMES TV,MANĀ PUSĒ Saldū uztvert var labi.un man apmierina kanāli un samaksa.tagad lattelekoms rāda labāk nekā gada sākumā.jo ik palaikam uzstāda jaunus raidītājus.
    protams nevajag ņemt lattelekom dekoderus,tad gan būs problēmas,labāk piemaksāt bet paņemt dārgāku ,labāku.

Pievienot viedokli