Ventspilszinas.lv

Ventspils ziņas mobilajā tālrunī

Frizieris

Frizieris

• Geisha / 21.05.2010 10:45

Sveiki!
    Gribu uzzināt frizētavas ,kurās var par pieticīgu cenu labi apgriezt matus? Neko vairāk nevajag,ja var tad lētāk un labāk,kā nekā studentiem maks nav biezs,ceru uz atbildi! :))

• . / 21.05.2010 11:43

šeitpat par to jau ir viena diskusija paskaties :)

• Prieka meita / 21.05.2010 12:51

Pajautā kursa biedriem ventspilniekiem.

• Geisha / 21.05.2010 15:49

es tajā diskusijā neko nesapratu,jo viens saka laba frizētava ,bet vel 3 apgalvo ,ka kāju spert tur neiesaka!

• Prieka meita / 21.05.2010 16:30

Visticamāk, ka tie, kas iesaka tur nespert kāju, ir īgni un nelaipni ļautiņi, kuriem šķiet, ka pret viņiem visi un visur izturas nelaipni, slikti strādā utt. :)
    Matu griešana ir drūmi subjektīvs un personīgs pakalpojums, tāpēc atliks vien tev mācīties procesā - iesi pie viena, tad nākamā - patiks vai nepatiks, kamēr atradīsi sev derīgāko - lētu un labu.

• prieka meitai / 22.05.2010 13:05

Visticamāk, ka tie, kas iesaka tur nespert kāju, ir īgni un nelaipni ļautiņi, kuriem šķiet, ka pret viņiem visi un visur izturas nelaipni, slikti strādā utt. :)
    ja tu tā runā, tad pati esi tāda!!!!!!

• ttt / 22.05.2010 13:22

Sveiki!
    Jā, es patiesi arī vēlos zināt, kur var vīrieša cilvēks pa diviem mēnešiem reizi apgriezt matus. Es nevaru atļauties maksāt vairāk kā ls 1,50, jo man valsts darbā maksā stipri mazāk nekā iztikas minimums un ir tikai neregulāri un neparedzami blakus ienākumi.
    Vai tiešām nav kāda praktikante, kura to var izdarīt?
    Ja ne, tad neko, staigāsim kā bomži!

• sss / 22.05.2010 20:56

Ļoti laba vīriešu frizierīte strādā autoostas telpās un nav dārgi- 2 LS

Pievienot viedokli