Ventspilszinas.lv

Ventspils ziņas mobilajā tālrunī

Satiksme pie 2. vidusskolas plkst. 8 no rīta

Satiksme pie 2. vidusskolas plkst. 8 no rīta

• Dusmīgais / 05.10.2010 09:57

Kā man ir apnicis, ka ap plkst. 8.00 - 8.20 no rīta Kuldīgas ielas posmā pie 2. vidusskolas, tiek paralizēta satiksme.
    Vai tiešām vecāki, kuriem bērni iet šajā skolā nevar saplānot bērnu nogādāšanu līdz tai tā, lai nebūtu jāapstājas ielas braucamajā daļā ar ieslēgtām "avareikām"? Vēršu uzmanību uz to, ka, ja viens tā apstājas - nekas, bet tikko tā apstājas vismaz trīs un abās ielas braucamajās pusēs...
    Vai tiešām šajā pulkstens laikā man ir jābrauc pa citām ielām, tādējādi metot loku, lai nokļūtu līdz darbam?
    Galu galā - tas ir ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums - apstāties un stāvēt uz ielas braucamās daļas (tas pats attiecas uz tiem, kuri ieslēdz avārijas gaismas.. Jo nav redzēts, ka kāds izliek arī avārijas zīmi).

• Tumsais / 06.10.2010 01:41

Ventspilii nu ritigi nav trafiki...aizbrauc uz Londonu! XD hahahaha

• Dusmīgais / 12.10.2010 12:23

Man nav vajadzība braukt uz Londonu...
    Nejēdzīgas situācijas rodas šeit.

• niknais / 20.10.2010 16:54

tieši tā, piekrītu Dusmīgajam, tas ir nenormāli, kas notiek pie 2.vsk no rītiem! varbūt, lai vēl tuvāk izlaistu atvases, uzbrauc pa trepēm pie skolas ārdurvīm. :D

• Минёр / 26.10.2010 19:11

Cоглашусь с мнением, но удивляют и родители, готовые выбросить детей посреди улицы, но поближе ко входу в школу, и ехать дальше. И чаще всего не подавая никаких сигналов, тормозят, поворачивают, выруливают. Там в это время как на минном поле. Только и смотри, что творят машины и лишь бы ребёнок откуда-то не выскочил.

• vērīgais / 27.10.2010 12:03

Tāda pati situācija ir pie 6. vidusskolas gājēju pārejas - gājēju nav, bet mašinas stāv (bez avareikām)

Pievienot viedokli