Ventspilszinas.lv

Ventspils ziņas mobilajā tālrunī

par krustojumu virzienā uz jauno Ventas tiltu

par krustojumu virzienā uz jauno Ventas tiltu

• Mārcis / 30.11.2009 23:18

Lūdzu, tautieši, iemācities CSN pirms nonākat satiksmē! Katru dienu šajā krustojumā autovadītāji nesaprot luksoforu un nogriež man ceļu,kad braucu taisi virzienā uz Pilteni. Būsim saprotoši! Un nevajag rādīt dažādas zīmes,ja paši esat vainīgi

• Michael Schumacher / 30.11.2009 23:35

Ieliec logā kādu zīmi, lai mēs tevi atpazītu, noteikti vairs negriezīsim ceļu.

• marcis / 01.12.2009 00:01

nja, tā iet, ja nezin, ka ja deg papildsekcija, tad jādod ceļš!

• marcis / 01.12.2009 00:01

tas bija domāts, ja deg tikai papildsekcija!

• Mārci / 01.12.2009 11:05

šodien atkal,grizu autiņu riņķī un braucu pārkāpējam pakaļa,onkulis,protams,pastāv par savu taisnību,sāka man māīt CSN,ka viņa labās rokas likums. Kāds sakars? Kad piedāvājos ceļiniekus izsaukt,tad gan-lai nesaucot.

• marcis / 01.12.2009 12:37

nu, tādiem pa seju uzreiz :)

• monta / 01.12.2009 12:38

onkulītim šad tad vajadzētu arī pārlasīt csn noteikumus! vispār es uzskatu, ka to der visiem vadītājiem pārlasīt - ieskaitot policistus, kuri klaji pārkāpj visus noteikumus

• Mārcis / 01.12.2009 20:55

Vajadazēs laikam piezvanīt ceļiniekiem,lai paskatās vairāk šo krustu.

• Iceman / 09.12.2009 08:45

Arī esmu to pašu ievērojis. Pats gan saprotu kad kuram tur priekšroka. Nesaprotu tikai to, ka papildsekcija mirgo nevis kad tūlīt beigs degt, bet gan tad, kad sāk degt. Mārci - uztaisi nelielas skrambas un pelni otru algu uz octa izmaksām ;)

• žanis / 09.12.2009 10:34

un staigā ar kājām

• pele / 09.12.2009 11:03

skatieties no gaišās puses - vēl tikai kārtīgs pusgads. Ja pa veco tiltu braucot no rīta, vajadzēja augstākais 5 minūtes tikt otrā pusē, tad tagad no Kustes dambja puses līdz Tobago luksoforam vajag stabilas 10. Cik tas ir daudz no rīta!

• Mārcis / 09.12.2009 13:10

Tā jau man visi saka,sieva neļauj. :) Viņai auto ir vajadzīgs. Viņa citu negribot.

• zinātājs / 09.12.2009 16:58

Tā papildsekcijas mirgošana iedegoties tiešām tracina :x ,bet tiem šoferiem,ar padomjulaika tiesībām,kam ceļu satiksmes noteikumi jau sen ir kļuvuši par savām noteikumu interpretācijām,vajadzētu likt atkārtoti kārtot teorētiskās zināšanas...kautgan,tad neapskaužu CSDD darbiniekus,visi izrādīsies muļķi,kas neko nesaprot,jo kā gan labās rokas likums var nedarboties REGULĒJAMĀ krustojumā,kāpēc TIKAI papildsekcija nedod priekšrocību?Tā taču ir zaļa!Kāda nozīme,ka kautkāda sarkana lampa deg,padomju laikā tā ne°bija,un iepūtiet man :D :D :D

• miljons / 29.12.2009 13:31

Nu zinātājam gribeju atgadinat ka padomju laiku tiesibas sen vairs nav tas ir viens , otrs ir ka tajos laikos macijas tris mēnešus nu vismaz es Liepāja unta bija pavisam cita skola. Tagad ko maca nu piedodiet ta nav macisana tikai naudas pelnisana. Ne ko tagad skola neiemaca

• Iceman / 29.12.2009 14:35

miljon - manuprāt, ja neko neiemāca - tad nolikt samērā āķīgo teorētisko eksāmenu ir neiespējami, bet cilvēki iet un ar pirmo vai ne pirmo reizi, bet noliek.
    Ja tu domāji, ka tagad nemāca par tehnisko uzbūvi - tad tas uz šo krustojumu neattiecas ;)

• miljons / 30.12.2009 14:46

Ne tikai par tehnisko uzbuvi bet mani piemēram izbrīnīja ka cilvecins no jelgavas stastija ka licis eks;amenus ka mac;ijies. Vinus pat nemaca ka uzsakt braukt uzkalnā nu pret kalnu. Jo atklajas ka vins reali nemak uzsak tapec jautaju vai skola nemacija, teica ka ne un eksamena ari nevajadzeja. Varbut ka tas bija viens vienigs gadijums viena skola un tikai viens tads cilvecins

• miljons / 30.12.2009 14:48

Nu ja bet ar tadu cilvecinu vairak braukt negribetu man pietika no parventas lidz rimi

• Iceman / 03.01.2010 13:40

Ir cilvēki, kam nesanāk. Pats zinu tādus. Autoskolām skatās reitingus pēc tā - cik noliek eksāmenus ar pirmo reizi. Domāju, ka tas drīzāk bija izņēmuma gadījuma :)

• Lita - Miljonam / 02.01.2011 17:19

"Vinus pat nemaca ka uzsakt braukt uzkalnā nu pret kalnu"- citāts no "miljona".
    Arī es mācījos autoskolā tikai pirms četriem gadiem "Grosā". Instruktors pilnīgi katrā braukšanas reizē deva uzdevumu: uzsākt braukšanu uzkalā pret kalnu ar abiem paņēmieniem. Tā kā oponēju dārgajam "miljonam". Cita lieta ir, cik man šīs zināšanas ir bijušas izmantot praksē...
    Uzskatu, ka pēdējo piecu gadu laikā autoskolu apmācība ir ļoti stingra un prasīga. Tai pat laikā mana meita lika eksāmenus autoskolā pirms 12 gadiem. Tad gan salīdzinot bija vieglāk gan ar teoriju, gan praksi!!! Lūk tas no manas puededzes.

Pievienot viedokli