Ventspilszinas.lv

Ventspils ziņas mobilajā tālrunī

Ventspilszinas.lv īpašnieki

Ventspilszinas.lv īpašnieki

• žanis / 05.12.2009 14:14

Hmmm.. Lasu VB portālu un tur interesantas lietas par jums stāsta. Kā tad tur īsti ir?

• Aigars / 05.12.2009 17:21

Esmu pārliecināts, ka neviens nesponsorē šo portālu.

• sss / 05.12.2009 21:54

Pavisam skaidri zinu, ka jaunieši saviem spēkiem tiek galā ar portālu, nekādi sponsori viņiem nav.

• 321 / 06.12.2009 14:31

Īpašnieks - Marcis.

• rammstein / 06.12.2009 20:21

Izskatās, ka vecūkšņi no ventasbalss.lv arī ļoti labi tiek galā. Pat stipri ļoti.

• mārcis / 07.12.2009 11:01

hehz, šķiet jau daudzas reizes ir stāstīts, bet pateikšu vēlreiz - aiz šī portāla stāv entuziasti - Gita, Edijs, Dita un es.
    Finansējumu cik varam sagrabināt tik arī ir :)
    Dažreiz galvenais nav nauda, bet gan ideja!

• mārcim / 08.12.2009 16:11

No pieredzes saku, to pašu ko Tu, ka dažreiz galvenais nav nauda bet ideja. Diemžēl dzīvē varēsi pārliecināties, ka dažreiz nav visa dzīve. Un, kamēr Tev nav jārūpējas par sevi vai vēl vairāk par citiem, tikmēr ar ideju realizēšanu var tīri labi veikties.

• marcis / 08.12.2009 16:28

kāpēc tad man nav jārūpējas?
    jau to daru daudzus gadus!

• Jānis / 08.12.2009 16:38

Man patīk Ventspilszinas.lv ideja un izpildījums! Patīk formāts un sajūta, tonis...kā lai pasaka. Vēl jo vairāk patīk tas, ka protālu veido jauni, uzņēmīgi, dzīvespriecīgi cilvēki.
    Otrs, iespēja pastāvēt ir visiem plašsaziņas līdzekļiem, tostarp abiem pārējiem Ventspils portāliem, un mums - lasītājiem, nevajadzētu savā starpā kašķēties, kas ir slikts un labs. Katram ir sava gaume, valoda, citam pat politiskas simpātijas un nepatika, un tml., tāpēc lai dzīvo daudzveidība! Vēlreiz vēlu Ventspils ziņām izdošanos un ilgus gadus!

• Ir labi,ka ir! :) / 09.12.2009 17:01

Mans ieteikums :) VB digitāli atkal ir vaļā,sajuta konkurenci :) Vajag vairāk pievērst uzmanību ziņām,varbūt pat tādām,kādas nepublicē VB...vienkārši nav patīkami,ja atver portālu,un jaunumos neredzi jaunas ziņas :)

• Ir labi,ka ir! :) / 09.12.2009 17:02

Un VB tiak pieminēta tiaki tāpēc,ka nedrīkst gulēt uz lauriem,tagad daudz nopietnāk būs jāiespringst uz portāla lietotāju piesaistīšanu un noturēšanu :)
    Lai veicās!!!

• marcis / 09.12.2009 18:56

Jaunumi ir diezgan bieži, bet ne visi tiek likt kā "Top"!
    Pie satura protams arī turpinam darboties, bet mēs esam tikai maza komanda, kas nevar visu ;) tāpēc arī strādājam pie dažādām interesantām lietām, lai arī citiem inčīgi!

• komenteetaajs / 12.12.2009 13:04

Paldies, ka esat izveidojuši šo portālu.
    Citos šīs pilsētas portālos bieži ir tendenciozi raksti, dažām labam blēdim PR, bet pagaidām šeit, ventspilszinas.lv valda lietišķums. Novēlu arī turpmāk būt vēl labākiem un neiet valdošās kliķes pavadā, kura ir novedusi mūsu valsti, sabiedrību tik tālu!!
    Esiet kopā ar tautu un viss būs labi! Un kritiski pret kungiem!
    Lai veicas!

• Inga / 14.12.2009 12:23

Lai veicas, tiešām! Patīkami lasīt, jūtama pozitīva attieksme pret dzīvi, un pozitīvais ir tas, kas visvairāk pietrūkst cilvēkos. Lai izdodas saskatīt to, izcelt - un rādīt arī pārējiem!

• Iceman / 22.12.2009 08:57

Man kautkā no visiem Ventspils notikumu portāliem šis liekas vislabākais :) Šķiet, ka pirms jums bija tikai portāls ventspils.lv, kurš kautkā nesaistīja.

• hm / 04.03.2011 10:11

Malači , lai veicas !

• Ēriks / 07.03.2011 09:05

VB pie portāla āri`strādā tikai divi cilvēki.

• . / 07.03.2011 23:45

un finansējums un redakcijas aizmugure?

• Tītars / 08.03.2011 09:27

Šito pasākumu nefinansē ne aivars ne ainārs ne andris (ventasbalss.lv, atkarīgā, diena.lv, lnt, un citi sapirktie mediji un raidījumi) un ne cits kāds kretīns un valsts ilggadējs izzadzējs.

Pievienot viedokli