Ventspilszinas.lv

Ventspils ziņas mobilajā tālrunī

Meitene piekauj skolā zēnu

Meitene piekauj skolā zēnu

• miša / 22.02.2010 19:53

Ko domājat par šo http://www.tv4.lv/2010/02/22/m...kauj-zenu/ ?

• Anonīms / 22.02.2010 22:18

nja.. un pārējie tik rēc!

• a / 22.02.2010 22:33

Es nesaprotu - kāpēc visi zēnu aizstāv? Vai jums ir kāda informācija, ka visu kašķi uzsāka meitene? Man personīgi pēc video noskatīšanās izskatās, ka puišelis mēģina atņemt meitenei krēslu. Atdot netaisās. Meitene paliek dusmīga un tiek izvesta no pacietības. Tas zēns pats vainīgs, dabūja pēc nopelniem.

• žanis / 22.02.2010 23:18

skaidrs jau nav kā tas viss sācies, bet tas, kas šobrīd notiek skolās nav normāli!

• Anonīms / 23.02.2010 11:22

Tas vienkārši ir STULBI. Mēs kopējam Krievijas jauniešus. Arī viņi kaujas līdz asinīm un TO FILMĒ.
    Tā "meitene" izaugs . Ko tad viņa darīs, kad viņu izvedīs no pacietības?
    Kaut gan tādas meitenes - MŪSU NĀKOTNE!!!

• a / 23.02.2010 11:59

tātad, ja zēni dara pāri meitenēm, tad meitenēm jāstāv klusu un jāpacieš? Sit vai plēš aiz matiem - nedrīkst neko darīt? Jo zēns tā drīkst darīt?

• liga / 08.12.2010 21:59

tas puisels dabuja ko gribeja , pats vainigs , vai tad vinam tik tiesam to kreslu vajadzeja tik loti???
    malacis meitens !!!

• pece / 09.12.2010 13:33

tas nav nekas jauns tā ir arī bijis daudzus gadus atpakaļ kaušanās, plēšanās un citi smejas. Zēns provocēja!

• Elīna / 10.12.2010 23:14

Mani tas nepārsteidz. Pirms pāris gadiem arī es vēl gāju pamatskolā. Šis ir kaut kas līdzīgs ikdienai. Esmocionālā vardarbība ir vēl augstākā līmenī, un tā ir vēl bīstamāka.

• bez desām... / 21.12.2010 22:14

Un ko tas puika darīs, kad izaugs - ņems visiem nost krēslu? Puikas vienmēr meitenes skolas laikā ir visādi ķisrcinājuši - attaisnojums - puikām patīk meitenes. Cits jautājums - vai meitene ir pietiekami pieaugusi, lai uz doto situāciju reaģētu kā pieaudzis cilvēks... /noskatījos video/ Principā tas skuķis ir augumā lielāks par puiku un tikpat labi varēja uzsākt ķīviņu, jo vajag paspīdēt klases čaļiem un pārējām čikitām. :) Vispār mūsdienās jaunieši ir pilnīgi, kā lai pasaka, - "atgriezušies pie rāpšanos kokos". Kā dzīvnieki... Zems līmenis.. Žēl...

Pievienot viedokli