Ventspilszinas.lv

Ventspils ziņas mobilajā tālrunī

siltums majas

siltums majas

• nosalusi / 10.11.2009 12:21

Es nezinu ka jums, bet es majas salstu nost. Ir dzirdets ka ari citiem majas ir auksts. It ka apkure pieslegta, bet nemaz nejut. Laikam taupa uz siltuma rekina. Veel nav ziema un man majas jastaiga vairakos dzemepros un vilnas zakes. Neticas, ka man ta ir vienigai...

• Iceman / 10.11.2009 13:30

man ar nav nekas spīdošs (18-20 grādi), bet nu man ir gala dzīvoklis, gala siena nav siltināta, logi vecie (kaut gan ir normāli) un šķiet būtiski, ka man ir veci radiatori. Tai pašā mājā citos vidus dzīvokļos esot silts.

• zviedzha / 10.11.2009 14:32

Es dzīvoju mājā, kuru tagad droši vien zin katrs ventspilnieks... pirmā ar ERAF līdzfinansējumu nosiltinātā māja Brīvības ielā... un es nezinu kas ir par lietu - divas dienas jau zvanu Omikron vai kā viņus tur sauc - saku, ka auksts... galā atbildēja - kā? vai tad meistars nebija? un vai tad šis numurs ir Jūsu mājas kāpņu telpā?
    Var jau būt, ka citiem ir silts, bet nu redzēs cik būs par apkuri jāmaksā

• bezjūtām / 10.11.2009 16:37

Tā ir tā pretīm siltumam māja?

• Aleksandra / 10.11.2009 18:23

Man arī dzīvoklī 19 grādi. Kad zvanu un saku, vai varētu siltāk uzregulēt temperatūru, atbilde ir viena, tā ir norma. Slēdzu iekšā eļļas sildītāju un piķoju lielos siltuma rēķinus+elektrības :(

• Linda / 11.11.2009 11:04

Nu mums ir pavisam interesanti,oktobrī kad pieslēdza siltumu bija silti,bet līdzko novembrī izlika rēķinu par siltumu ta siltums pazuda nogrieza uz minimumu,jo sanakot pa dārgu!!!

• zviedzha -> bezjūtām / 11.11.2009 14:38

Ne gluži pretī! Drīzāk uz Brīvības un Strēlnieku stūra! Bet lai vai kā... jāpiekrīt Aleksandrai un Lindai, ka daudzi labāk salsts, nekā maksā rēķinus... tādēļ vienkārši ir jāzvana un jāsaka, lai dod to siltumu, jo savādāk nezvanot varētu likties, ka ir pietiekami silts!

• Dita / 11.11.2009 16:07

mums Dzintaru 26 ari auksts.par pus menesi ls 21.00 jamaksa.pa nakti gulam 2 segas,berns slimo,iesnas,klepus,bronhits.apsaimniekotaja bija pie mums atnakusi parbaudit radiatorus.teica ka citi ari sudzas,ka pati nesaprot kapec ta,jo jamaksa daudz,a silts nav.karstais udens pa kranu tek verdoss,ka pat pirkstu nevar pielikt.ta vieta butu labak normalu siltumu pieslegusi.saka ka 18 gradi istaba ir normala temp.,bet mums pat nav tie 18.

• bezjūtām / 11.11.2009 16:23

Vienkārši vajag apsaimniekotājam braukt augumā,lai "pamodina" apkalpojošās firmas,kas salēguši līgumus par siltummezglu un apkures sistēmu apkalpošanu ar pus pilsētu,un tagad netiek galā :(

• Elīna / 11.11.2009 21:53

Njā, rēķins jau tagad liekas liels, par pus mēnesi 30 ls. Man bail domāt, cik būs jāmaksā tad, kad laukā būs mīnusos.
    Linda, pievienojos tavam sacītajam. Oktobrī bija 22 grādi, tagad zem 20.

• žanis / 12.11.2009 01:55

Piezvaniet avārijas dienestiem, lai atbrauc un izmēra cik grādu ir (pēc normatīviem vajadzēja būt >= 18), bet ja atkal uzliks siltāku, tad jau bļaus, ka pārāk liels rēķins.

• bezjūtām / 12.11.2009 10:30

kādiem avārijas dienestie? :D Ja domāji "siltumu",tad viņi vairs neapkalpo iekšējos tīklus un siltummezglus ;)

• Dita / 12.11.2009 12:39

Ventspils portala izlasiju,ka par nepietiekošu apkuri, zvanīt SIA "Omikron" dispečerdienestam (tālrunis 63620330) vai pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" ekspluatācijas daļai (tālrunis 63622588), lai veiktu temperatūras mērījumus un apkures sistēmas pārbaudi."
    bus jauzzvana.

• Inese / 19.12.2009 16:09

Oi, tagad arī istabās ritīgs aukstums. Brrr!!!!! Laikam neesam pieraduši pie it kā normālas ziemas...;))

• Aleksandrs / 28.12.2009 23:02

Es piekrītu, ka 19-20 gradi ir normala temperatūra, ja grib vairāk, tad arī var izmantot elektrisko radiatoru.
    Tagad ir grūti regulēt, jo temperatūra regulējas automatiski, un ja, piemēram, palielināt temparutūru par kādiem 1- 2 gradiem, reķins par siltumu būs pietiekoši liels, un pēc tam citi iedzīvotāji zvanīs pārvaldniekam, vai a kāpēc mūsu mājā par siltumu tik daudz jāmaksa un t.t. visiem nekād nebūs labi, līdz ar to iesaku izmantot elektrību arī, jo par elektrību samaksāsiet mazāk nekā palielinājot siltumu par 1-2 gradiem

Pievienot viedokli